Caracteristici:

Detalii Companie:


Din pasiunea pentru imagine s-a nascut IRIStudio. Seriozitatea si implicarea noastra pe parcursul evenimentului ne ajuta sa ducem pasiunea mea mai departe incat transpunem amintirile dumneavoastra cat mai bine in imagini de calitate.

Nunta inseamna un eveniment unic in viata dumneavoastra, reprezinta un inceput, o temelie si de aceea filmul si albumul nuntii sunt o investitie care se va amortiza de multe ori in timpul vietii. Nu suntem cei mai ieftini de pe piata, dar cu siguranta suntem printre cei care sunt pasionati de ceea ce fac. Combinand pasiunea, cu experienta si tehnica, vom munci pentru a va da un film unic al nuntii.

IRIStudio va ofera filmari video profesioniste pentru orice moment important din viata dumneavoastra. Pentru că fiecare eveniment este unic, suntem atenţi încât să captăm fiecare moment sau emoţie, într-o maieră cât mai artistică. Atmosfera întregului eveniment va fi surprinsă. Vom crea pentru dumneavoastră un material cuprinzător, fără artificii inutile şi cu montaje de bun gust.

Fotografiile vor fi deasemenea realizate cu devotament. Nu vom încerca să captăm totul printr-o simplă apăsare de buton şi nu ne vom limita la ce vedem prin obiectiv. Fiecare emoţie sau trăire o veţi putea păstra cu fiecare fotografie.  Suntem flexibili încât să oferim exact ce doreşte fiecare client. Pentru realizarea fotografiilor folosim camere şi obiective profesionale. Vom fi prezenţi pe toată durata evenimentului.

Raporteaza
ID Companie: 532

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: