Caracteristici:

Detalii Companie:


Din dorinta de a surprinde momentele perfecte sunt mereu in apropierea lor si reusesc sa la captez pentru ca tu sa le poti revedea la o calitate superioara.

Rafinamentul si Eleganta sunt cuvintele care definesc realizarea materialului video finit.

Aprecierile si recomandarile primite de la clienti m-au facut sa evoluez in acest domeniu si sa imi doresc mereu mult mai mult … Astfel se poate vedea de la an la an o evolutie in munca depusa si finalizarea unui material video cat mai placut .

In urma cu 10 ani mi-am descoperit pasiunea pentru editare video, iar in urma cu 8 ani am hotarat sa imi captez singur imaginile …

Avand o pasiune si pentru design (o vechime de peste 17 ani de cand lucrez ca grafician) am reusit destul de usor sa imbin cat mai multe programe pentru a scoate dintr-o filmare obisnuita un montaj video elegant.

 

Filmari si fotografii aeriene

Având în dotare cel mai nou și performant echipament de zbor, DJI Phantom 3 Professional, putem efectua fotografie sau filmare de la inaltime la o calitate excelenta, inclusiv filmari la rezolutie 4k. Filmarea si fotografia aeriana ofera o imagine de ansamblu asupra oricarei locatii la costuri rezonabile. 

Raporteaza
ID Companie: 817

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: