Caracteristici:

Detalii Companie:


KidsLand Club va asteapta in doua locatii special amenajate, (Iulius Mall si Palas Mall) de luni pana duminica, intre orele 10:00 - 22:00, pentru a va distra de minune!

In KidsLand Iulius Mall, localizat la demisol (-1), gasiti o zona pentru copii sub 3 ani (Babyland), tobogane si piscina cu bile, saltea gonflabila, 4 PS2, 3 calculatoare, casute si castele, masinute si trotinete, balansoare, scena + sistem de sonorizare si lumini pentru minidiscoteca, mascota Chi-Chi, sala de petreceri, minibar pentru parinti, garderoba si nu in ultimul rand multe jocuri!

In KidsLand Palas Mall, localizat la nivelul -1, puteti gasi 2 invartitori electrice automate (una in forma de palmier, iar cealalta in sub forma unei roti pentru hamster), casute si castele, saltea gonflabila, masinute si trotinete, balansoare, tobogan si piscina cu bile, 2PS3 si un Xbox 360 Kinect, sistem de sonorizare pentru minidiscoteca, mascota Chi-Chi, sala de petreceri, mini bar si restaurant, terasa pentru parinti (doar vara), garderoba ... si multa multa distractie!

 

Program
Lu - Dum: 10:00 - 22:00

Raporteaza
ID Companie: 549

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: