Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotelul şi Restaurantul La Castel*** au luat naştere din dorinţa unei tinere familii de a oferi ospitalitate de calitate şi de a crea evenimente unice şi speciale.

Hotelul şi Restaurantul La Castel*** sunt amplasate într-un cadru natural de excepţie, lângă pădure, în Copou, pe Aleea M.Sadoveanu Nr.54 (capăt Breazu). Puteţi fi oaspetele nostru în una din cele 24 de camere şi 4 apartamente de lux.

Cu o arhitectură deosebită, un adevărat castel, cu un proiect de design de excepţie şi finisajele la înalte standarde de calitate, Hotelul şi Restaurantul La Castel***, având o suprafaţă construită de 2500 mp, dispun de o parcare privată de 200 locuri, supravegheată video şi de o grădină deosebită în pădure, lângă o cascadă, pe o suprafaţă totală de aproximativ 7000 mp.

         Facilitati:

- 24 de camere şi 4 apartamente
- 3 săli de conferinţe
- 4 restaurante
- Acces persoane cu dizabilităţi
- Recepţie 24h
- Room Service până la ora 22:30
- Linie telefonică directă, internaţională
- Parcare exterioară luminată 200 locuri
- Se acceptă cărţi de credit la plată
- Serviciu spălătorie - curăţătorie
- Internet Corner
- Fax
- Curierat
- Taxi
- Ziare

 

        Centru de Conferinţe

La Castel, vă punem la dispoziţie trei săli de conferinţe concepute special pentru a întâmpina nevoile de business ale companiei dumneavoastră.

Fie că este vorba de a găzdui seminarii, întâlniri de afaceri sau un eveniment al companiei, nu trebuie decât să alegeţi data, iar noi vă punem la dispoziţie centrul de conferinţe La Castel având dotări tehnice moderne şi complete, de ultimă generaţie.

Vă asigurăm soluţia ideală pentru cocktail-uri, coffee break, prânz, cină sau alte evenimente, în funcţie de nevoile sau preferinţele dumneavoastră.

 

                                                                                              Eleganta si stil intr-o lume de poveste!

Raporteaza
ID Companie: 554

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul La Castel este cel mai bun motiv de evadare într-un cadru natural de poveste, în pădure, lângă cascadă, într-o oază de relaxare şi ospitalitate.

Născut din dorinţa de bun gust şi din dragoste pentru bucătăria Bavareză plină de savoare şi arome alături de cea românească ce-ţi aduce aminte de copilărie, Restaurantul La Castel este locul ideal pentru un prânz în familie, întâlniri de afaceri, cine festive şi diverse evenimente.

Pentru o cină romantică, o cină cu prietenii sau cu orice altă ocazie, La Castel atmosfera este completată cu acorduri de muzică live, în fiecare seară, începând cu ora 19 până la 23.

Pentru a vă încânta simţurile, bucătarul şef cu o vastă experienţă în bucatăria internaţională, petrecându-şi mulţi ani răsfăţând clienţii multor restaurante de lux, v-a pregatit un meniu Bavarez condimentat şi cu preparate românești bucurându-vă papilele cu arome deosebite.

Magia gustului poate fi descoperită pretutindeni în meniul restaurantului, fie că vorbim de supe cu ciuperci de pădure sau zărbuşcă, de raţă crocantă cu varză bavareză sau de şniţele uriaşe şi plăcinte savuroase stropite cu multă bere şi băuturi alese.

Raporteaza
ID Companie: 554

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: