Caracteristici:

Detalii Companie:


Hotelul Ramada Iasi City Center se adreseaza in mod egal turismului de afaceri si turismului de vacanta fiind amplasat chiar in centrul orasului, la numai 15 minute distanta de aeroport si la doar 7 minute de Gara Centrala dar si in vecinatatea unor obiective turistice importante: Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul Luceafarul, centre comerciale.

Arhitectura moderna a cladirii si a spatiilor interioare impreuna cu frumusetea naturala a imprejurimilor, fac din hotelul Ramada Iasi City Center locatia perfecta atat pentru clientii business cat si pentru turistii veniti sa viziteze acest colt de tara plin de istorie si cultura. Apropierea de principalele obiective turistice si puncte de interes precum si linistea zonei ferite de traficul si agitatia urbana, ii asigura hotelului Ramada un amplasament ideal.

 

Facilitati

Hotelul Ramada Iasi City Center ofera cazare in 76 camere cu urmatoarele facilitati:
acces cu card electronic, internet gratuit si nelimitat, work desk, telefon cu acces international direct, seif electronic, aer conditionat, minibar, 36 canale TV, televizoare LCD.
In plus, hotelul asigura si facilitati pentru persoanele cu dizabilitati.

Ramada Iasi City Center va propune sa alegeti din cele 5 sali de conferinte modern echipate si cu variate optiuni de set-up. Toate salile sunt situate la mezaninul hotelului si sunt dotate cu flipchart si consumabile, posibilitate de proiectie, aer conditionat, internet wireless, black-out capability. La cererea dvs. aveti la dispozitie orice echipament tehnic: videoproiector, sistem sonorizare cu microfoane fixe mobile, televizor si video, laptop, instalatii de traducere simultana si altele. 

 

Program nonstop.

Raporteaza
ID Companie: 708

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Pentru pranz si cina va invitam in Restaurantul Cosmopolitan care are o capacitate de 180 de locuri. Veti descoperi aici cea mai rafinata bucatarie cu specific international si romanesc, alaturi de care serviciile de inalta clasa vor face dintr-o obisnuita iesire la restaurant, o experienta de neuitat. Totodata, in sezonul cald, oaspetii se pot relaxa in gradina de vara si pe terasa acoperita care se bucura de o priveliste deosebita spre parc.

Cafeneaua Espresso Caffe cu o capacitate de 80 de locuri, este locatia ideala pentru un business lunch, pentru o pauza de cafea sau pentru a degusta o bautura fina. 


Evenimente & petreceri.

O nunta sau un botez reprezinta un moment deosebit In viata fiecaruia, de aceea va punem la dispozitie o gama larga de servicii care sa va asiste In organizarea unui eveniment cu adevarat memorabil.

Raporteaza
ID Companie: 708

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: