Caracteristici:

Detalii Companie:


Magazin specializat, pe domenii diferite: boardgames, TCG-uri, Lego, puzzle-uri si multe alte hobby-uri pe care le poti avea.

Va aduceti aminte de cand erati copii si jucati “Piticot” sau “Nu te supara frate”? Ei, intre timp, lumea board games a evoluat si au aparut nenumarate jocuri care sunt facute doar pentru copii sau sunt recomandate pentru toata familia. Spunem ca au evoluat pentru ca jocurile de societate au devenit mai interesante si-i pot invata mai multe lucruri pe copii decat cele pe care le jucam noi in tinerete.

Povestea Lex Grup incepe timid la inceputul anului 2007 in care doi Alex-shi au pus bazele unui mic centru de copiere si magazin de birotica-papetarie in cartierul Pacurari din Iasi avand dimensiunea de 10 mp. Sase ani mai tarziu (2013), Lex Grup ajunge sa fie o firma cu 7 angajati, avand un magazin fizic in aceeasi locatie din Iasi, dar masurand 180 mp. 

Incepand din 2008, a luat nastere conceptul Lex Hobby Store, concept de magazin hobby care dorea sa ofere pe langa clasicele articole creative si jocuri tip Lego, altfel de jocuri si anume controversatele jocuri de societate. 

In 2013 Lex Grup a publicat in limba romana doua jocuri de societate: Tzolk'in: Caledarul Maias si Regele din Tokyo.

Misiunea noastra care ne-am propus-o inca de la inceput, este de a ajuta oamenii sa comunice intre ei, sa socializeze si nu in ultimul rand sa scape de monotonie.

Multumim tuturor clientilor care au fost si inca sunt alaturi de noi, fara ei nu am fi reusit.

 

Program

Luni - Vineri: 07:30 – 20:00
Sambata: 08:00 – 16:00
Duminica: 10:00 – 14:00

Raporteaza
ID Companie: 577

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: