Caracteristici:

Detalii Companie:


Iubitorii de arta si de bucataria rafinata sunt invitati sa intre intr-o atmosfera magica, in care se vor bucura cu siguranta de primirea prietenoasa si calda. Decorul elegant, familiar dar si relaxat creeaza ambianta perfecta pentru toti cei care doresc sa-si delecteze simturile. Cadrul este completat de veritabila colectie de antichitati si de tablourile semnate de artistul Felix Aftene.

Aromele imbatatoare ale preparatelor gatite in bucataria deschisa si prezenta printre clientii gourmet a Chef-ului Loredana Filip reprezinta o sursa de incantare. Varietatea vinurilor atent selectionate acopera preferintele celor mai exigenti clienti. La toate acestea se adauga si muzica live de pian si chitara din timpul serii.

Pentru momentele deosebite organizam evenimente dedicate grupurilor restranse (44 de persoane)- mese in familie, celebrari, aniversari, seri speciale, intalniri de afaceri, after dinner wine party. Meniul il vom stabili impreuna tinand cont de preferintele si de bugetul dumneavoastra, adaptate la sugestiile de sezon ale chef-ului bucatar.

Copiii sunt asteptati mereu cu mare drag!
In sezonul estival va invitam sa va bucurati de zilele insorite pe terasa din gradina.

 

Program
Lu - Dum: 12:00 - 23:45

Raporteaza
ID Companie: 584

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: