Caracteristici:

Detalii Companie:


Suntem o companie localizată în Iași, Huși și Vaslui, înființată în anul 1994, ce vă pune la dispoziție produse de calitate ca lentile de contact, rame de ochelari, ochelari de vedere, ochelari de soare, accesorii.

Ochelarul de astăzi, un instrument de corectare a defectelor vederii, este un accesoriu care vă reprezintă personalitatea, stilul de viață și bunul gust. OPTIMIT și-a propus să îmbine aceste aspecte astfel încât ochelarul să răspundă nevoii de sănătate a ochiului și în același timp dorințelor dumneavoastră de a rămâne în pas cu tendințele. Împletim funcționalitatea și designul folosindu-ne de creativitate, totul spre a vă oferi un produs personalizat. Oricare ar fi designul ales, confortul și plăcerea de a purta ochelarul vă sunt garantate.

Echipa pe care ne bazăm, seriozitatea ofertei noastre și relațiile excelente cu partenerii de afaceri reprezintă garanția faptului că oferim servicii de cea mai bună calitate. Ne preocupăm de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ceea ce este nou, pentru a fi mereu pregătiți în fața provocărilor. Colaborarea cu producători de top, serviciile ireproșabile și experiența ne stau alături în susținerea alegerii ochelarului dumneavoastră.

Noi urmărim satisfacerea nevoilor vizuale, printr-o gamă variată de produse la standarde europene și calitate la nivel înalt. Vă stăm la dispoziție cu oferte de primă clasă, care se vor ridica la nivelul așteptărilor. Vă garantăm un raport preț/calitate excepțional.

OPTIMIT poartă o grijă deosebită satisfacerii nevoilor oculare, ceea ce ne face să fim primii în alegerile dumneavoastră. Noi suntem profesioniștii vederii!

                         Afacerile care merită făcute sunt cele bune, foarte bune și cele împreună cu noi!


Raporteaza
ID Companie: 586

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: