Caracteristici:

Detalii Companie:


"...pentru ca iubim berile cu guler si fetele frumoase, pentru ca stimam taximetristii care din cele patru carari aleg drumul cel bum spre casa si pentru ca ne plac tramvaiele de la 5 dimineata....." cu aceste ganduri incepeam acum doi ani marea nebunie intitulata Master Pub.

De aceea prieteni am hotarat, pentru a veni in intimpinarea sugestiilor voastre, sa deschidem o locatie si in Tudor Vladimirescu.

Situat pe bulevardul Mangeron , langa Facultatea de Chimie, noul pub aduce un plus de valoare prin amenajare, calitate a sunetului si a ambientului.

Realizat dupa specificul pub-urilor traditionale, cu un design primitor, Master Pub din Tudor Vladimirescu vine in intimpinarea prietenilor sai cu programe si proiecte de petrecere a timpului liber, momente care au consacrat brand-ul Master de-a lungul anilor.

Muzica live, piese de teatru, stand-up comedy, petreceri tematice, vizionari de meciuri pe plasme si video proiector, proiectii muzicale si multe alte surprize, toate le puteti intalni la noua locatie Master Pub din Tudor Vladimirescu, alaturi de o muzica dedicata si selectata pentru toate gusturile.

Doriti sa savurati o cafea sau un cocktail, sa stati pe net cu prietenii alaturi de bautura preferata, sau pur si simplu sa va retrageti in intimitate cu persoana draga? Nimic mai simplu! Programul nostru flexibil, dotarea cu wi-fi si mediul prietenos fac posibile toate aceste lucruri. Nu va ramane decat sa ne contactati, iar noi va vom aduce zambetul pe buze ca de atatea ori.

Raporteaza
ID Companie: 650

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: