Caracteristici:

Detalii Companie:


Organizare Evenimente Iasi

Cu noi veti afla ca nunta sau orice alt eveniment important (botez, conferinte, receptii, petreceri private, petreceri firme) poate fi o experienta de relaxare. Cu Elegance Design va puteti economisiti timp, eliminand stresul organizarii evenimentelor importante din viata voastra. Elegance Design se ocupa de evenimentul tau cu pasiune si profesionalism adevarat acordand atentie fiecarui detaliu pentru a crea un eveniment unic si o seara de neuitat. Adaptam serviciile noastre pentru a se potrivi asteptarilor dumneavoastra si bugetului ideal. Lucram cu o gama larga de profesionisti si furnizori in toate domeniile pentru a va asigura o petrecere perfecta.

Elegance Design ofera o gama variata de servicii: decoratiuni sali nunta, botez, evenimente diverse (conferinte, receptii, petreceri private, petreceri firme), aranjamente florale pentru orice eveniment festiv.

Alte servicii pentru nunti si botezuri: buchete flori mireasa, buchete flori nasa, buchete flori domnisoare de onoare, lumanari pentru cununie si botez, personalizare cocarde nunta, personalizare marturii nunta, personalizare meniuri nunta si botez, personalizare carduri de bani nunta si botez.

 

Raporteaza
ID Companie: 667

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: