Caracteristici:

Detalii Companie:


Pasiunea pentru creatia vestimentara si dorinta de a improspata look-ul feminin au stat la baza infiintarii casei de moda NELMAR pe piata autohtona cu 18 ani in urma. In timp ce majoritatea oamenilor erau prinsi in vartejul schimbarilor survenite la inceputul anilor ’90, fondatoarea NELMAR a decis in 1992 sa revolutioneze conceptul de eleganta feminina. In scurt timp, casa de moda NELMAR s-a impus in peisajul modei autohtone, reusind sa aduca un suflu nou si occidental in ceea ce priveste vestimentatia feminina.

In portofoliul de produse NELMAR se regasesc atat tinute business cat si tinute potrivite pentru ocazii deosebite. Fiecare piesa emana feminitate si rafinament, de la cel mai clasic costum la cea mai extravaganta rochie de seara.

Brandul NELMAR s-a pozitionat pe piata drept o casa de moda de lux, numeroase persoane publice asociindu-si numele cu NELMAR. Printre colaborarile de succes pe care casa de moda le-a intretinut de-a lungul timpului, notabile sunt cele cu Gabriela Rosu si cu Monica Columbeanu. De altfel, din toamna anului 2008, Monica Columbeanu este imaginea casei de moda NELMAR, participand la numeroase prezentari de moda, atat in tara cat si in strainatate.

Un factor cheie de succes pentru NELMAR este cunoasterea faptului ca fiecare femeie are un farmec aparte, fapt ce ii confera unicitate. Tinand cont de acest lucru, NELMAR creeaza si tinute unicat si serii limitate. Aceste tinute sunt destinate femeilor care doresc sa isi exprime stilul personal intr-un mod distinct fata de celelalte persoane; cauta unicitatea si individualismul. Astfel, purtand creatii NELMAR, fiecare femeie va trai o experienta unica si o emotie distincta. Prin urmare, experienta NELMAR trece dincolo de o simpla optiune vestimentara, devenind o stare de spirit.

 

Program

Luni - Vineri: 09:00 – 17:30

 

Raporteaza
ID Companie: 678

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: