Caracteristici:

Detalii Companie:


Madison Bistro & Lounge - simplu și în amânunt, atunci când totul se contopește într-o declarație de rafinament și confort, în toate formele sale.

Accentul este pus pe detaliile aflate într-o deplină armonie. Tavanul industrial lucrat manual și mobilierul chesterfield definesc un ambient cu totul sofisticat. Lemnul masiv, culorile calde și materialele catifelate au fost îmbinate pentru a crea o atmosfera caldă și primitoare, cu o capacitate de 120 de locuri în interior și 80 de locuri pe terasă.

În meniu se regăsesc feluri de mâncare atent preparate, cu ingrediente de o calitate superioară, pentru toate preferinţele culinare. De la startere diverse, supe aromate şi grilluri savuroase, până la salate cu specific internaţional, toate propunerile gastronomice se remarcă prin gustul desăvârşit.

Petrecerea timpului liber reprezintă o formă de exprimare și, în același timp, un mod de evadare prin care dorim să ajungem într-un loc desenat, parcă de o mână dibace, întocmai să ne surescite toate simțurile.

Aflat în inima orașului și cu o priveliște impresionantă spre Palatul Culturii și grădina interioară din Palas Mall, Madison Bistro & Lounge reprezintă locul ideal pentru fiecare moment al zilei.

 

Program

Luni - Duminica: 09:00 - 02:00

Raporteaza
ID Companie: 681

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: