Caracteristici:

Detalii Companie:


Pizzeria Rospeto a luat naștere în anul 2005 din dorința de a adduce pe piața ieșeană cea mai gustoasă pizza la cele mai mici prețuri. Aflată în cartierul Galata pe strada Calea Galata nr. 75 Pizzeria Rospeto este locul în care stilul clasic al ambientului se amesteca cu aromele ingredientelor folosite cu pasiune într-un echilibru perfect. Într-o locație cu 80 de locuri la interior și 100 de locuri pe terasă Pizzeria Rospeto poate primi cu ușurință un număr mare de clienți și poate satisface cele mai pretențioase cerințe.

Meniul diversificat și de înaltă calitate, cu peste 25 de feluri de pizza preparate cu grijă pentru dumneavoastră de o echipă de maeștri bucătari, vă garantează succesul pentru orice eveniment. Puteți veni aici pentru a râde cu prietenii în timp ce gustați din sortimente pe gustul tuturor sau pentru a vă consola cu cele mai delicioase deserturi bucurându-vă de o servire ireproșabilă. 

Dacă sunteți în căutarea unei pizze cu adevărat gustoase sau a unor preparate de excepție, dacă aveți nevoie de relaxare într-un spațiu intim sau dacă doriți o servire promtă, destinația ideală este Pizzeria Rospeto – un gust de neuitat!

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 – 23:00

 

Raporteaza
ID Companie: 688

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: