Caracteristici:

Detalii Companie:


De ce?

Se spune ca mancarea gatita de batranii Thailandezi, pe strazile aglomerate din Bangkok, este cea mai buna mancare din lume! Desigur, e o chestiune de gust, insa vorba circula de ani si ani si credem ca exista ceva adevar in asta. Se mai stie ca asiaticii sunt foarte sanatosi si longevivi, iar asta se datoreaza mult stilului lor de viata si mancarurilor pe care le consuma! Pentru ca fiecare dintre noi isi doreste la un moment dat sa manance mai sanatos, mai proaspat, mai bine, am decis sa ne inspiram din cultura asiatica, sa imprumutam din cat mai multe locuri si sa aducem acest concept mai aproape de oamenii de "acasa". Noi suntem pasionati de bucatarie, de a face lucruri noi si, mai ales, de a face lucrurile altfel. Cu experiente si background-uri din cele mai diverse, am "pus la cale" proiectul Wok on By!


Cum?

Am amenajat cu mult drag un spatiu, unde gatim cu grija mancarea exact asa cum iti doresti! Totul se intampla foarte rapid, la wok-ul magic, cu mult suflet si energie pozitiva. Am testat, am imbunatatit, apoi am re-testat si iarasi am imbunatatit, pana ce am extras "ingredientele" din spatele oricarui meniu:

•   Prospetime: Folosim ingrediente de cea mai buna calitate si iti garantam ca aceste ingrediente nu vor fi niciodata "prea" gatite! Prepararea unei portii dureaza maximum 3 minute, astfel incat, pe langa faptul ca vom ajunge foarte repede la tine, mancarea pe care o gatim isi pasteaza prospetimea si proprietatile!

•   Varietate: Matematic, exista cateva sute de combinatii posibile pe care le poti realiza cu ingredientele pe care noi le folosim. Practic, poti alege sa mananci in fiecare zi de la noi fara a te repeta - ia-o ca pe o provocare!

•   Savoare: Savoarea provine din modul in care ingredientele se imbina armonios in caldura wok-ului, sunt apoi completate de un sos pe masura si sunt sustinute de baza care preia din toate aceste gusturi. Pentru ca ai libertatea de a-ti crea meniul asa cum doresti, suntem convinsi ca va fi si pe gustul tau!


Ce?

Pentru a intelege mai bine si a afla mai multe despre ceea ce iti oferim, te invitam sa consulti meniul pe care l-am pregatit pe website-ul nostru si, cel mai important, sa faci o comanda pentru a te convinge de tot ceea ce am povestit!

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 – 00:00

Raporteaza
ID Companie: 689

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: