Caracteristici:

Detalii Companie:


Ţi s-a făcut poftă de o ciorbă de burtă, dar cele pe care le-ai încercat până acum în oraş nu te-au mulţumit? Ai mânca o pizza, dar pizzeriile pe care le ştii nu au şi spaţiu pentru nefumători? Sau poate ai vrea să ieşi seara cu prietenii, dar în locurile unde-ai mai fost era mereu înghesuială?

Înseamnă că n-ai ajuns încă pe la noi! Restaurantul-Pizzerie RITA are cele mai bune soluţii pentru dilemele de mai sus. Ne găseşti în Iași, pe Bulevardul Alexandru cel Bun, nr. 16, într-un loc spaţios, care poate găzdui până la 200 de persoane.

Te ispitim cu mâncăruri din bucătăria tradiţională românească, dar poţi încerca şi preparate de inspiraţie mediteraneană, mexicană sau asiatică. La noi găseşti de la simplele cafele până la meniuri complexe, cu ciorbe, gustări calde şi reci, salate garnituri, insalate, preparate la grătar, specialităţi din carne de pui, porc, vită şi peşte, paste şi deserturi.

 

Ne mandrim si cu numeroasele sortimente de pizza

Peste 40, pentru care am creat şi oferte promoţionale speciale!

Pe lângă preparatele clasice din gastronomia universală, aşteptăm să te surprindem cu reţetele inedite de specialităţi originale, unice doar bucătăriei restaurantului, toate la costuri care justifică raportul calitate – preţ!

 

Inspiratie prin gust!

În acord cu sloganul nostru, ne propunem să-ţi oferim de fiecare dată o experienţă culinară unică, prin mâncărurile gustoase preparate într-o manieră originală şi inovatoare de bucătarii noştri, din ingrediente şi materii prime de cea mai bună calitate.Avem doua sali spatioase, special aranjate pentru tine.

Dacă eşti nefumător, te aşteptăm în Salonul Crystal, un salon cu un design elegant, clasic, cu accente vintage. Dacă eşti fumător, te aşteptăm în spaţiul destinat acestora, aranjat într-un stil rustic, în care predomină lemnul şi care, în sezonul cald, poate funcţiona ca terasă de vară.

Graţie acestor două spaţii încăpătoare, la cerere, putem găzdui, pentru 60 - 80 de persoane, o gamă largă de evenimente, de la nunţi, botezuri, aniversări, evenimente corporate şi prezentări de produs până la praznice şi pomeniri.

 

Program

Luni - Duminica: 08:00 - 00:00

Raporteaza
ID Companie: 950

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: