Caracteristici:

Detalii Companie:


Salonul nostru

Lady M a aparut din dorinta de a crea frumusete si bazandu-si filosofia pe valori primordiale precum profesionalism, pasiune, creativitate, devotament, inovatie si libertate de creatie astfel incat salonul exista in prezent ca o identitate bine inchegata.

Aici este locul unde puteti beneficia de tratamente complete, intr-un cadru intim si relaxant. Suntem la curent cu noutatile din domeniul esteticii, iar specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai eficiente tratamente.

Lady M a ales sa promoveze produse cosmetice profesionale si sa puna la dispozitia dumneavoastra o gama larga de servicii la preturi accesibile. Puteti consulta lista noastra de preturi la www.salonladym.ro

 

Folosim produse profesionale de inalta calitate si renume mondial

•   Bruno Vassari este prima linie dermatocosmetica profesionala din Romania pentru ingrijire corporala si faciala ce a integrat in produsele sale Vinoterapia – extract din sambure de strugure, care are la baza rezultatul cercetarilor riguroase si al inovatiilor de prestigiu in domeniul esteticii.

•   Algologie ofera o incursiune in lumea marina cu produse de inalta calitate, concepute si fabricate in nordul Bretaniei (Franta), intr-un loc cu o natura salbatica si autentica, in cel mare mai mare camp de alge din Europa si care ocupa al 4-lea loc mondial la nivelul puritatii exceptionale, in Peninsula Pen Lan.

•   Produsele Cupio reprezinta inovatia pe piata de specialitate deoarece sunt concepute dupa o reteta originala si o tehnologie noua, revolutionara. Rezultate profesionale, de invidiat!

 

Program

Luni - Vineri: 09:00 – 18:00
Sambata: 10:00 – 14:30

 

Raporteaza
ID Companie: 696

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: