Caracteristici:

Detalii Companie:


Conceput pentru a satisface şi cele mai exigenţe şi diverse gusturi, Bellaria este dotat cu tehnologii şi materiale de ultimă generaţie, de o calitate excepţională. Ambientul deosebit se caracterizează prin intimitate şi diversitate, orice client simţindu-se ca acasă în camerele puse la dispoziţie.

Fiecare nivel din cele trei ale corpului de hotel este decorat în culori diferite, de la mochetă şi mobilier, până la tapet şi decoraţiuni interioare. Materialele folosite, majoritatea de import şi de cea mai bună calitate, sunt alese cu atenţie deosebită, accentul fiind pus pe calitatea şi detaliile de execuţie ale acestora.

Arta completează decorul, Bellaria găzduind piese ale unor artişti plastici importanţi precum pictorul Dragoş Pătrașcu sau ale sculptorilor Sorin Purcaru şi Ilie Bostan.Proiectul Bellaria este doar la inceput de drum.

În viitor, hotelul va avea ca spaţiu de cazare în Iaşi 88 camere şi apartamente, 2 sali de conferinta, 4 restaurante, terasă, bar, dar şi o cofetărie, spa center, garaj subteran, parcare privată şi, unic în Iaşi, un heliport.

Conceput pentru a oferi cel mai înalt standard al serviciilor, Bellaria este rezultatul unei atitudini revoluţionare, marcând un nou început în domeniul hotelier.

Raporteaza
ID Companie: 699

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Pranz copios, cina îmbelşugată, eveniment personal sau profesional? Pentru primele două te invităm să guşti din farmecul bucatariei romanesti la Restaurantul Rustic. Iar dacă pregăteşti un eveniment, fie el amplu sau mai intim, aici vei găsi, cu siguranţă, locaţia cea mai potrivită. Pentru nunta in aer liber, banchet, conferinte, aniversari sau simpozioane ai de ales între Restaurantul Clasic, Restaurantul Gourmet şi Gradina de Vara.

 

Clasic

Imagini familiare întâmpină oaspetele încă de la intrarea în restaurant: propria reflexie în oglinzile generoase ce îmbracă parţial pereţii. Mesele rotunde şi predominantul alb, îndulcit de tonuri plăcute de crem, creează o atmosferă încântătoare. Iar lumina caldă, ce pune discret în evidenţă lucrările semnate de Dragoş Pătraşcu, completează reuşit decorul restaurantului Clasic – locaţie preferată pentru evenimente cu până la 180 de persoane.

Capacitate maximă: 180 persoane
*Pentru evenimente de amploare se poate uni cu restaurantul Gourmet, rezultând un salon cu o capacitate de peste 400 de locuri.

 

Gourmet

Somptuos şi totodată intim, aşa poate fi caracterizat Restaurantul Gourmet, impresionant prin supereleganța stilului Victorian. La intrare te întâmpină tablouri cu ramele aurite, reproduceri fidele după celebrii pictori ai şcolii olandeze. Fascicole de lumină se revarsă discret pe aceste pânze făcând ca personajele conturate să prindă viaţă. Lămpile din metal aurit care stau de veghe conferă spaţiului un aer imperial. Lampadarele şi aplicele din ceramică neagră de Spania redau locaţiei măreţia de odinioară a saloanelor regale. În interior tronează o cupolă, pictată în acelaşi stil, ce domină încăperea. Totul este completat de un mobilier rafinat, din lemn masiv negru.

Capacitate maximă: 250 persoane
*Pentru evenimente de amploare se poate uni cu restaurantul Clasic, rezultând un salon cu o capacitate de peste 400 de locuri.

 

Rustic

Înconjurat de pădurile verzi din Bucium, oaza de linişte a Complexului îşi aşteaptă invitaţii şi la Restaurantul Rustic - cu specific moldovenesc unde tradiţia este la ea acasă. Mesele din lemn sculptat, cănile din ceramică şi ştergarele cu motive populare crează un ambient perfect pentru îndrăgostiţi de spirotul românesc. Separeurile aşezate cu gust poartă denumiri venite parcă din timpurile de odinioară: "La Pescar", "La Brutar", "La Hangiţa" şi "La popi", toate cu specificul lor, sunt întregite de bazoreliefurile realizate de artistul Daniel Leş, care a creat decorurile pentru celebrul film "Troia". Sărmăluţele în foi de varză şi viţă de vie, pastramă de oaie şi tochitură moldovenescă reprezintă "piesele de rezistenţă". Porcul la proţap şi plăcintele cu brânză, mere sau dovleac, sunt pregătite din ingrediente proaspete şi gătite la vedere, ca lumea să prindă poftă. Sofia Vicoveanca, Irina Loghin şi Dumitru Farcaş sunt doar câteva dintre numele unor mari artişti populari care au călcat pragul acestui loc încărcat de tradiţie.

Capacitate maximă: 100 persoane

Specific bucătărie: tradițional românesc

Ore de funcționare: Luni - Duminică 10 a.m. - ultimul client

Ținută recomandată: casual

Notă: restaurantul dispune de saloane pentru fumători și nefumători

 

Gradina de vara

Grădina de vară - plină de liliac, la începutul primăverii, şi oază verde în căldurile toropitoare ale verii, este o atracţie pentru parfumul şi liniştea deosebită a locului. Grădina are o capacitate de 450 de locuri desfăşurate pe un spaţiu generos. Mesele amplasate între aleile de liliac oferă o intimitate aparte clienţilor.

La intrarea în complex te întâmpină cerdacul pe care se revarsă muşcatele peltate şi florile curgătoare. Pergolele atent lucrate şi amplasate într-o simetrie perfectă precum şi parfumul florilor de liliac constituie ambientul perfect pentru bucatele alese.

Capacitate maximă: 450 locuri (180 locuri - zona acoperită)

 

Raporteaza
ID Companie: 699

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: