Caracteristici:

Detalii Companie:


Noi venim cu cel mai bine pus la punct management "Food and Bavarage", cu cea mai tare experienta in restaurantele de lux - top 10 din SUA si cel mai bun pret garantat de pe piata. In plus, vom fi la dispozitia dumneavoastra pana in dimineata evenimentului, asigurandu-va de atentia noastra pentru orice detaliu. Designul deosebit, servirea prompta si distinsa, calitatea și finetea meniurilor, recomanda Restaurantul Casablanca ca fiind locul perfect pentru evenimentele unice. 

 

Restaurant Casablanca dispune de trei Saloane (capacitate parcare 1000 m2):

Salon Ballroom Casablanca, cu o capacitate interior de 280 persoane, cu un superb ring de dans de 220 m2 fara stalpi, cu o minunata gradina de vara cu mobilier sculptat din piatra si un splendid izvor artezian, este cea mai noua locatie de lux pentru organizari evenimente a Complexului de Evenimente Casablanca.

Salon Imperial, cu o capacitate interior de 180 persoane cu terasa acoperita 30 persoane (foisor, fantana arteziana), ambient deosebit (in apropierea lacului Rediu si a Padurii Marzesti).

Salon Glamour este destinat petrecerilor mai restranse, cu acelasi stil la interior, însă cu o capacitate de 110 persoane, a cărei intrare se face prin terasa total acoperită care poate adăposti 20 persoane.

 

Restaurant Casablanca dispune de generator propriu si internet Wi-Fi gratuit. Locatia deosebit de eleganta, serviciile de lux, preturile garantate ca fiind cele mai bune de pe piata, transforma Restaurant Casablanca in sala perfecta a nuntii tale! 

Atentie! Beneficiati de toate serviciile fara alte costuri ascunse! 

Fiti curiosi de cea mai buna oferta de pe piata: "Tineri pentru Tineri"! 

Raporteaza
ID Companie: 710

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: