Caracteristici:

Detalii Companie:


¨CASTOR INK¨ este numele noului studiou de tatuaje din Iasi, infiintat si condus de Lapusneanu Constantin, (aka ¨Castor¨). Salonul de tatuaje CASTOR INK vrea sa reprezinte o continuare a primului salon de tatuaje din Iasi (respectiv din Moldova) deschis in 1997.

Noul salon de tatuaje CASTOR INK, isi propune sa promoveze in Iasi (respectiv la nivel national), arta tatuajelor la un nivel de calitate, care sa se ridice la cele mai inalte standarde internationale. Acest fapt este intretinut de experienta inegalabila pe plan profesional a pilonului de baza a acestui salon, reprezentat de artistul Lapusneanu Constantin.

Dupa cum se vede in logo-ul si mijloacele de promovare a salonului: ¨Tattooing since 1995¨, experienta adunata de-a lungul anilor (incepand cu anul 1995 si pana in prezent), fac din artistul Castor unul dintre cei mai experimentati si mai cunoscuti artisti tatuatori din Romania.
Tatuatul este de mult timp un accesoriu fashion si un curent artistic aparte.

Cei peste 10 ani petrecuti in afara granitelor tarii, (mii de tatuaje realizate in tari ca si Portugalia, Spania, Elvetia, Anglia, Suedia, Finlanda, Norvegia, Italia, Germania, Lichtenstein), zecile de participari la conventiile si intrunirile de tatuaje, cele 68 de premii (castigate in concursurile de specialitate), vin sa sustina toate cele mentinate pana acum.

Calitatea artistica oferita de artistii salonului (salonul va dispunde de artisti rezidenti dar si de artisti invitati din tara sau strainatate) se imbina cu cea calitativa a produselor si materialelor folosite pentru realizarea tatuajelor dar si pentru dezinfectarea instrumentarului de munca si a suprafetelor in care se desfasoara activitatea propriu zisa.

 

Instrumentarul folosit la realizarea fiecarui tatuaj, este de unica folosinta. Intrumentarul folosit este ambalat, sigilat si sterilizat (de catre firme de specialitate) si cu termen de valabilitate la zi; instrumentarul se va deschide si desigila doar in prezenta fiecarui client in parte.

Siguranta, confortul si satisfactia clientilor nostri sunt principalele preocupari de aceea, cele 2 sali de tatuat din cadrul salonului sunt echipate cu cele mai moderne echipamente iar accesul in incinta acestor doua sali de lucru va fi strict rezervata, doar pentru artist si client, nu inainte ca acestia sa incalte botoseii de unica folosinta (peste incaltamintea purtata) si a imbraca un halat (tot de unica folosinta), peste hainele cu care clientul vine imbracat; ambele produse sunt oferite de catre salonul nostru.


Program
Luni - Vineri: 10:00 – 18:00

Raporteaza
ID Companie: 742

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: