Caracteristici:

Detalii Companie:


Restaurantul nostru, a carui traditie dateaza de peste 20 de ani in orasul Iasi, dispune de 80 de locuri pentru servirea mesei, precum si un spatiu generos pentru dans, ideale pentru un eveniment cu adevarat special.

Pentru o cina de neuitat, formatia restaurantului nostru va asteapta in fiecare seara cu un repertoriu vast de muzica live.

Restaurant Cornelius este locul unde puteti savura, intr-o ambianta selecta, de la ciorbe, pastrame, carnati, preparate de casa, vanatoresti, si platourile casei, realizate dupa o reteta veche care pune laolalta cele mai populare si mai gustoase bucate romanesti.

Si pentru ca voia buna sa se inteteasca, vinurile casei va stau si ele la dispozitie, toate in acordurile formatiei restaurantului.

Meniul restaurantului nostru este variat, cuprinzand atât retete traditionale romanesti, retete internationale, cat si specialitatile dedicate evenimentelor, toate pregatite cu atentie deosebita de catre bucatarii nostri.

Cu mult inainte de aparitia conceptului “BIO”, in meniul nostru existau toate produsele naturale: preparatele Traditionale.

Mai mult, pe langa preparatele delicioase, bucataria romaneasca si bucataria internationala, atmosfera de la Restaurantul Cornelius devine una de neuitat pentru organizarea unor evenimente speciale in toate perioadele anului, oferind diverse pachete astfel incat acestea sa fie pe gustul fiecarui client: mese festive de revelion, petreceri private, nunti, botezuri, cumatrii, aniversari si zile onomastice, banchete si reuniuni.

Profesionalismul personalului nostru, dar si atmosfera primitoare din interiorul restaurantului va vor decupla complet de la grijile cotidiene, rasfatandu-va placerile si gusturile.

 

Program

Luni - Duminica: 08:00 – 02:00

Raporteaza
ID Companie: 736

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: