Caracteristici:

Detalii Companie:


Lee’s Catering Iasi poate fi caracterizat ca fiind o oaza de liniste. La marginea orasului, sala de nunti si terasa sunt amenajate cu bun gust si rafinament, imbinand stilul clasic cu elementele de modern necesare confortului dumneavoastra. Cei mai priceputi bucatari din oras va stau la dispozitie cu un meniu sofisticat ce va ofera atat bucate traditionale romanesti cat si cele mai rafinate mancaruri din bucataria internationala fara a uita cele mai delicioase deserturi.

 

Gustari pentru pauzele de cafea

•   Cafea

•   Saleuri si minipateuri

•   Răcoritoare

•   Apa minerala, plata

•   Prăjituri asortate

•   Sampanie

 

Nunta

Nunta este un eveniment important din viata fiecarui cuplu si trebuie organizat intr-un mod special si memorabil. Petrecerea are un adevarat succes daca si meniul invitatilor este pe masura.

Detaliile legate de aprovizionare, stabilirea meniului si pregatirea mesei vor intra in atributiile noastre. De asemenea reduceti timp si bani apeland la experienta noastra.

Cei mai priceputi bucatari din oras va stau la dispozitie cu un meniu sofisticat ce va ofera atat bucate traditionale romanesti cat si cele mai rafinate mancaruri din bucataria internationala fara a uita cele mai delicioase deserturi.

Restaurantul Lee’s dispune de 2 Sali de evenimente cu o capacitate de 100 respectiv 220 locuri, ce pot fi amenajate in orice mod, si individual pentru fiecare client.

Punem la dispozitie 6 meniuri (cu 4 feluri de mancare) de nunta prestabilite, dar la cererea d-voastra putem personaliza orice meniu, stabilind impreuna aspectele in functie de preferinte, buget alocat s.a.

 

Program

Luni - Duminica: 8:00 AM - 12:00 PM

Raporteaza
ID Companie: 928

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Cei mai priceputi bucatari din oras va stau la dispozitite cu un meniu sofisticat ce va ofera atat bucate traditionale romanesti cat si cele mai rafinate mancaruri din bucataria internationala fara a uita cele mai delicioase deserturi.

Restaurantul Lees’s dispune de 2 sali de evenimente cu o capacitate de 100 respectiv 220 de locuri, ce pot fi amenajate in orice mod, si individual pentru fiecare client.

 

Peste 700 persoane din 20 firme iesene servesc zilnic masa la birou prin intermediul serviciilor noastre de catering, iar aproximativ 200 persoane ne pasesc pragul in fiecare zi pentru a lua masa la restaurantul nostru.

Cu o experienta de peste 10 ani in productia si livrarea de mancaruri calde si reci Lee’s organizeaza dineuri si servicii de protocol la un inalt standard de calitate.

Folosim materie prima de cea mai buna calitate, prelucrata de bucatarii nostri cu o vasta experienta in bucataria romaneasca si internationala, in conditii de igiena la standarde europene.

 

Prin sistemul de distributie modern ajungem la d-voastra in cel mai scurt timp si in conditii impecabile.

Experienta noastra, respectul fata de client, calitatea produselor oferite, raportul exceptional calitate / pret, iata doar cateva dintre criteriile care ne recomanda, cu succes, ca potential partener in acest domeniu.

Raporteaza
ID Companie: 928

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: