Caracteristici:

Detalii Companie:


1. DEZINSECTIE

Dezinsectia este tratamentul de prevenire si de combatere a antropodelor. Acestea transmit diferiti agenti patogeni, producand aparitia imbolnavirii la om si crearea de disconfort. Mijloacele de lupta impotriva antropodelor daunatoare pot fi profilactice (defensi-ve) si curative (ofensive).
Bolile contagioase ca: toxiinfectiile ali-mentare, holera, dizenteria, febra tifoida, tetanos si diferite parazitoze sunt transmise de insecte. Acesta ar fi unul din motivele pentru care trebuie sa acordati foarte multa atentie acestui aspect.

 

2. DERATIZARE

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate periodic, ce au ca scop indepartarea pericolelor create de rozatoare si mentinerea numarului acestora la un nivel cat mai redus. Pe langa pagubele materiale pe care le provoaca, rozatoarele (soarecii si sobolanii) constituie un deosebit pericol pentru sanatate. Foarte multe bolile contagioase ca: toxiinfectiile alimentare, leptospiroza, trichiniloza, bruceloza, gastroenterita virotica, febra aftoasa, antraxul si alte boli mai putin grave sunt transmise de sobolani si soareci. Pentru a putea starpi aceste rozatoare trebuie sa le cunoastem modul de viata, iar conform cercetatorilor, soarecii si sobolanii sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite, reprezentand o treime din fauna globului.

 

3. DEZINFECTIE

Dezinfectia reprezinta metoda de decontaminare care urmareste prevenirea si distrugerea in mediul inconjurator a microorganismelor, in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile. Pe langa metoda mecanica, care se impune in fiecare locatie, dezinfectia se realizeaza prin: Combatere (terapeutica)-se efectueaza cu scopul de a combate bolile infectioase sau parazitare, din faza incipienta a bolii pana la lichidarea intregului focar. Profilactica (preventiva)-are ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni care in mod normal constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor. Substante utilizate: Substantele dezinfectante cu spectru larg virucid si bactericid, care se gasesc in lista produselor pesticide avizate de profilaxia sanitar-umana, elaborata de Ministerul Sanatatii.

 

Oferta noastra generala de prestari servicii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie propune preturi variate. Acestea sunt personalizate in functie de cerere si necesarul Dumneavoastra. Pretul minim pentru o interventie este de 60 de lei.

Asteptam cu interes o cerere de oferta din partea dumneavoastra la o intalnire pentru a clarifica detaliile posibilei colaborari!

Raporteaza
ID Companie: 768

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: