Caracteristici:

Detalii Companie:


Invitatie la salon

Vă invităm la salonul de coafură Estet Coiffure pentru a vă găsi propriul stil. Nu aveţi nevoie de un pretext pentru o vizită la coafor pentru că feminitatea este ea însăşi o ocazie specială ce merită sărbătorită în fiecare zi!

 

Ambientul elegant

La Estet Coiffure orice vis de frumuseţe capătă contur. Pasiunea noastră pentru tot ce poate fi mai plăcut ochiului se reflectă în eleganţa salonului, menită să ne inspire şi în dedicarea cu care îţi transformăm dorinţele în realitate. Iar dacă acum crezi că nu-ţi poţi permite acest nobil răsfăţ, te invităm să consulţi lista de preţuri coafor.

 

Simfonia firului de par

Coafat clasic, coafat cu bucle sau coafat pentru ocazii speciale, păr prins elegant într-un coc sau împletit în cele mai sofisticate împletituri, părul este cel mai frumos accesoriu al unei femei, iar stilistul care reuşeşte să-l „supună” punându-i totodată în valoare splendoarea poate fi considerat un adevărat estet.

 

Lista cu dorinte

•   Coafuri clasice și tunsori;

•   Coafuri de vis pentru ocazii;

•   Coafuri şi cocuri de mireasă;

•   Explozie de culoare cu vopsea de păr profesională L'Oreal;

•   Grija firului de păr: tratament de păr și produse profesionale;

•   Tunsori pentru domni;

•   Coafuri chic pentru copii.

 

Manichiura si Pedichiura

Acum frumuseţea este în mâinile tale!

Atunci când ajungeți la Estet Coiffure, facem tot ce ne stă în putinţă să vă răsfăţăm cu servicii complete privind tratamentul, îngrijirea şi cosmetizarea unghiilor.

Mâinile sunt foarte importante pentru aspectul nostru. Practic, ele sunt cartea noastră de vizită: tot timpul la vedere, tot timpul atingând ceva sau pe cineva, astfel încât toată lumea observă o manichiură bine îngrijită.


Proiecţia manichiurii perfecte

Salonul Estet Coiffure oferă servicii de manichiură şi pedichiură folosind numai produse profesionale. Pentru frumuseţea şi sănătatea unghiilor, OPI şi ALESSANDRO sunt mărcile ce pot să transforme o manichiură sau o pedichiură banală într-una de invidiat. Acum unghiile moi şi flexibile nu mai sunt o problemă!

Destinate uzului profesional, incomparabile cu gamele comercializate din magazine, ele conferă unghiei rezistenţă, culoare vie, luciu, protecţie, dar şi frumuseţe prin bijuterii şi abţibilduri în concordanţă cu ultimele tendinţe.


Chiar rezistă o lună?

Clientele noastre se laudă că oja rezistă aproximativ o lună. Convingeţi-vă şi voi! Fie că admiraţi manichiura franţuzească sau doriţi ceva inedit, promitem să avem grijă de mâinile dumneavoastră.

Personalul este calificat şi atent la nevoile dumneavoastră, produsele sunt profesionale şi ţin să vă îndeplinească orice dorinţă. Pentru lista de preţuri click aici.

 

Program

Luni - Duminica: 09:00 – 20:00

Raporteaza
ID Companie: 745

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: