Caracteristici:

Detalii Companie:


60' DE DISTRACTIE PENTRU ECHIPA TA

Escape rooms sunt jocuri de aventură în care tu și echipa ta sunteți încuiați într-o cameră, având 60 de minute să folosiți elementele camerei pentru a găsi indicii și rezolva puzzle-uri. Scopul jocului este să evadați din cameră în cât mai scurt timp!

 

CAMERELE ESCAPE ROOM OF IASI


POVESTEA PROF. DR. APETREI

Sunteți în trecere prin fața cabinetului domnului Prof. Dr. Apetrei. Prin ușa întredeschisă observați ceva care vă atrage atenția. După o scurtă luptă interioară hotărâți să intrați. Brusc ușa se închide puternic în spatele vostru și auziți cheia rotindu-se în broască. Și lucruri bizare încep să se întâmple în cameră: lumini, sunete, voci, cifre. Cei care îl cunosc spun că mereu pare a fi cu gândurile undeva departe și că "sigur învârte în secret ceva mai mult decât matematică".

 

POVESTEA AGENȚIA 3301

Cicada 3301 este o organizație enigmatică care postează puzzle-uri complexe o dată pe an pentru a recruta criptanaliști din întreaga lume. În anul 2015 voi sunteți cei recrutați pentru o misiune foarte importantă - un hacker s-a infiltrat în sistem și l-a răpit pe John - expertul nostru în securitate. Misiunea voastră este să opriți download-ul datelor confidențiale, altfel riscați pornirea unei catastrofe globale. By any means!

 

Program

Luni - Duminica: 09:00 – 22:30

 

Raporteaza
ID Companie: 746

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: