Caracteristici:

Detalii Companie:


Dupa un amplu proces investitional, in anul 2008 a fost dat in functiune Centrul de evenimente, ROYAL GARDEN. In prima faza, lantul de restaurante si terasele si, in faza a doua, pizzeria, barul, piscina, gradina de vara si terenul de fotbal pe gazon sintetic.

Centrul de evenimente ROYAL GARDEN este situat la iesirea din Bacau, spre Moinesti, avand o suprafata de peste 10.000 mp. Complexul de agrement dispune si de o parcare pazita de 2000 mp.

Prin design-ul de exceptie si finisajele deosebite ale saloanelor impreuna cu echipa proprie de profesionisti, ROYAL GARDEN ofera clientilor un complex de servicii la standarde de calitate ridicate care vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis.

Avem in vedere, in primul rand, cele patru restaurante. Salonul IMPERIAL cu 200 de locuri de lux, salonul GOLD cu 500 de locuri, salonul LILA cu o capacitate de 200 de locuri si salonul ALB-ROSU cu o capacitate de 150 de locuri. La acestea se mai adauga pizzeria, terasele, barul, piscina, gradina de vara si terenul de fotbal.

Raporteaza
ID Companie: 777

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: