Caracteristici:

Detalii Companie:


KLASS AUTO – MOTO vine in sprijinul dvs. cu echipamente pentru mecanica, vulcanizare auto – azot, service acumulatori, climatizare, diagnoza computerizata, service rapid, stand de geometrie special pregatit pentru a servi toata gama de turisme, inclusiv autoutilitare, statie ITP clasa a II-a si stand de cosmetica auto profesionala. Echipa de lucru este formata din personal cu experienta, care detine calificari internationale pentru marci de renume.

La KLASS AUTO – MOTO se pot face verificari si reparatii pentru toate tipurile de turisme cu utilitarele aferente (8+1). Avem contracte cu toti furnizorii de piese auto, anvelope si cosmetice auto din orasul Bacau. Suntem dotati cu aparat de diagnoza pentru toate marcile si detinem testere dedicate pentru fiecare marca. Verificarea geometriei directiei masinii se poate efectua in 90 secunde cu cel mai nou aparat de la HUNTER, pe unul dintre cele mai lungi elevatoare – foarfeca din orasul Bacau (5,5 m). Acesta permite efectuarea geometriei pentru autovehicule cu lungimea de pâna la 7,3 m.

 

Program

Luni - Vineri :08:00 – 18:00

Sambata : 08:00 – 14:00

Raporteaza
ID Companie: 815

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


In ceea ce priveste standul de cosmetica auto profesionala, noutatea consta in utilizarea detergentului de top de la KARCHER, care imbunatateste calitatea curatarii, reduce timpul de curatare si consumul de energie. De asemenea, sunt utilizate aspiratoare, masini de injectie – extractie cu detergent pentru tapiterie si masini de spalat de ultima generatie. Totodata, vi se ofera posibilitatea efectuarii polish-ului profesional pe elemente de caroserie (faruri, stopuri, aripi, portiere).

Mai multe detalii puteti gasi pe website-ul nostru.

 

Program

Luni - Vineri :08:00 – 18:00

Sambata : 08:00 – 14:00

Raporteaza
ID Companie: 815

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: