Caracteristici:

Detalii Companie:


Cu un efectiv de 24 angajati, Roatanel comercializeaza si inlocuieste o gama larga de anvelope, jante, piese si accesorii auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca i dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 

In luna noiembrie 2009 centrul de anvelope Roatanel din Bacau a devenit primul specialist de anvelope din Romania care are a obtinut distinctia „Centru Certificat Michelin”. Distinctia se acorda anual specialistilor in anvelope, membrii ai Programului de Parteneriat Michelin, in urma unui udit extern independent, pentru respectarea cu strictete a cerintelor de calitate Michelin valabile pentru serviciile tehnice si comunicarea produselor sale.

 

Program

Luni - Duminica: 08:00 - 18:00

 

Raporteaza
ID Companie: 871

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: