Caracteristici:

Detalii Companie:


Ne place sa incantam oamenii cu buchete si aranjamente florale inedite si sa mesterim prin gradini si spatii cat mai verzi.

 

- Clientii nostri revin mereu la Flower Power pentru ca stiu ca aici pot oricand gasi flori proaspete, buchete atent lucrate, aranjamente uimitoare cu specii rare de flori, nenumarate tipuri de plante ornamentale si accesorii diverse.

- Suntem creativi, seriosi, punem pasiune in ceea ce facem si acordam atentie detaliilor si dorintelor clientilor.

- Bazeaza-te pe noi in ceea ce priveste aranjamentele florale si decoratiunile pentru nunta / alte tipuri de petreceri, aranjamente personalizate pentru biroul tau, aranjamente pentru evenimente corporate, buchete cu specii de plante de pe cele mai indepartate continente, plantele cele mai frumoase pentru apartamentul sau gradina ta.

- In plus, oferim si servicii complete in domeniul peisager (de la proiectare la executie) si servicii de intretinere sau tratamente fitosanitare.

- Cauta inspiratie in galeriilor noastre foto si comanda buchetul sau aranjamentul preferat sau cere-ne o oferta personalizata, iar noi iti vom raspunde si livra florile in cel mai scurt timp.

 

Daca vrei sa ne vizitezi si sa discuti direct cu noi despre o comanda speciala sau un eveniment important unde ai nevoie de cele mai frumoase flori, ne gasesti in fiecare zi la ERA Shopping Park, chiar in centrul complexului comercial sau la intrarea in Centrul Comercial Felicia.

Raporteaza
ID Companie: 838

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: