Caracteristici:

Detalii Companie:


Cine nu isi doreste o nunta, un botez sau o petrecere privata “de poveste” , puse la punct pana in cele mai mici detalii?

Dorinţa e transformată în realitate la Restaurant Avantage, atunci cand aveţi nevoie de o locaţie cu o capacitate de aproximativ 140 de persoane. Astfel, noi suntem alături de dumneavoastră pentru a vă oferi garanţia că veţi avea parte de o seară de neuitat din viaţa dumneavoastră. Vă aşteptăm cu o ambianţă placută, într-o sală elegantă şi modernă în acelaşi timp, amenajată cu mult gust profesionalism şi multă atenţie pentru cele mai mici detalii. Mai mult, oferim o paletă coloristică bogată, respectiv 6 nuanţe pentru amenajarea pe gustul dumneavoastră a sălii, plus consiliere de calitate.

 

Alegeti Resturant Avantage pentru a vedea cum punem suflet pentru cele mai frumoase evenimente din viata dumneavoastra!

Am început în 1997 şi încă de atunci oferim clienţtilor noştri clipe de neuitat în cele mai importante momente din viaţa lor.

Experienţa anilor care au trecut ne-a ajutat să înţelegem că succesul unui eveniment se datorează în primul rând unei organizări bine puse la punct, de aceea noi vă oferim cea mai bună ambianţă şi suntem alături de dumneavoastră încât sa aveţi o petrecere unică. Vom veni în întâmpinarea tuturor dorinţelor dumneavoastră, pe care le vom combina cu dorinţa noastră pentru deosebit, facând din petrecere un eveniment cu o personalitate unică, cu fineţe şi stil.

Restaurantul are o capacitate de aproximativ 140 de persoane, acesta incluzând terasa, un spaţiu special pregătit pentru copii şi o bucătărie diversificată care vă stă la dispoziţie.

Raporteaza
ID Companie: 841

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: