Caracteristici:

Detalii Companie:


 

Este ziua copilului tău, iar tu ştii exact ce trebuie să faci!

 

Copilul tău este unic, de aceea merită cea mai frumoasă amintire de ziua lui!

 

Prietenii, muzica, tortul şi confortul de acasă pot face reţeta unei petreceri perfecte. FunFan Club îţi poate oferi mai mult decât atât. Aici, copilul tău (re)descoperă frumusţea jocului în echipă alături de animatoarele noastre, poate pătrunde în lumea poveştilor alături de personajele preferate şi în acelaşi timp se distrează alături de invitaţii săi la cea mai importantă petrecere a anului: Petrecerea lui!

 

Aniversarea copilui tău trebuie să fie pentru tine o zi fără griji! De aceea FunFan Club pune la dispoziţie un spaţiu separat, destinat părinţilor dar în acelaşi timp cu posibilitate de supraveghere absolută a desfăşurării petrecerii.

 

Imobilul este unul nou cu cele mai moderne amenajări şi dotări, cu un spaţiu de parcare de aproximativ 20 de locuri, o curte special amenajată pentru joacă şi distracţie, iar amplasarea (zona Copou-Păcurari) te face să uiţi de aglomeraţia oraşului.

 

Petreceri pentru copii

Cea mai mare bucurie a ta este bucuria copilului tău. Alege împreună cu el, din oferta noastră variată, reţeta perfectă a unei petreceri de succes!

Dacă e prea mic să aleagă, imaginează-ţi cum poate arăta petrecerea ideală şi FunFan Club îţi pune în practică ideile. Fie că vorbim despre copiii de 3 ani sau despre cei de 14, echipa FunFan Club este furnizorul tău de distracţie.

Noi spunem că suntem cei mai buni, vino şi convinge-te!

 

Fun Fan Club este locul unde, nu doar copii se pot distra, ci si parintii care doresc sa sarbatoreasca alaturi de cei mici.

Punem la dispozitia parintilor, un spatiu special amenajat cu peste 35 de locuri, conceput astfel incat, parintii se pot relaxa la o cafea, un suc sau orice alt tip de bautura iar in acelasi timp fiind alaturi de atmosfera de distractie. In sezonul cald, terasa de vara va asteapta cu o atmosfera relaxanta si racoroasa sa serviti o bautura in aer liber, profitand de vremea buna si privelistea minunata. Spatiul este amenajat cu automat cafea, ceai, frigider cu bauturi racoritoare, pahare de sticla, servetele.\

Pentru oferte si alte detalii, accesati funfanclub.ro

 

Program

Luni - Vineri : 13:00 – 19:00

Sambata - Duminica : 09:00 – 21:00

 

Raporteaza
ID Companie: 862

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: