Caracteristici:

Detalii Companie:


Cine suntem

Clinica de Medicina Dentara Dentexpert este situata in orasul Roman, judetul Neamt.

Activitatea acestor cabinete stomatologice include servicii de diagnostic, investigatie si tratament stomatologic si anume: profilaxie, stomatologie pediatrica, endodontie, protetica, estetica, implantologie, chirurgie, ortodontie si radiologie.
Serviciile de diagnostic si tratament stomatologic sunt asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism.

Echipa Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert este formata din medici specialisti stomatologi cu o inalta pregatire, competenti si entuziasti, cu o experienta solida in practica medicala stomatologica. Obiectivul principal al echipei de medici care lucreaza in cabinetele stomatologice din cadrul Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert este asigurarea unei sanatati dentare perfecte, acest lucru realizandu-se prin abordarea celor mai moderne tehnici de diagnostic si tratament stomatologic.

Cabinetele stomatologice din cadrul Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert sunt dotate cu echipamente medicale stomatologice moderne, de inalta tehnologie si ultraperformante. Pe langa dotarea la cele mai inalte standarde, clinica noastra asigura, in cadrul tehnicilor de tratament dentar, materiale stomatologice de ultima generatie.


De ce sa ne alegi?

Pacientii care se adreseaza la Clinicii de Medicina Dentara Dentexpert beneficiaza de tratamente dentare individualizate si personalizate in conditiile unui standard ridicat de siguranta si calitate. Acest lucru inseamna ca fiecarui pacient i se vor explica toate variantele planului de tratament stomatologic, urmand a alege impreuna varianta optima. La fiecare caz, specialistii nostri pun un accent deosebit pe importanta conservarii sanatatii orale prin evaluarile periodice ale rezultatelor terapeutice.

Sanatatea orala este riguros monitorizata la toate grupele de varsta, atat la copii, prin aplicarea unor tratamente dentare profilactice, conservatoare si ortodontice, cat si la pacientii adulti, prin gama completa de masuri de terapie stomatologica.

 

Servicii

•   Profilaxie

•   Stomatologie Pediatrica

•   Odontoterapie

•   Endodontie

•   Parodontologie

•   Protetica

•   Estetica

•   Chirurgie

•   Implantologie

•   Ortodontie

•   Radiologie

 

Programare online

Folosind formularul de pe website-ul nostru va puteti face o programare la clinica de stomatologie Dentexpert. Va rugam sa specificatii toate datele necesare in formular pentru a va putea prelua programarea dvs. mai usor.

Programarea va fi analizata de unul dintre medicii nostri, iar apoi va lua legatura cu dumneavoastra pentru confirmarea ei.

 

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

Sambata: 10:00 - 15:00

 

Raporteaza
ID Companie: 891

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: