Caracteristici:

Detalii Companie:


Cele mai alese bucate orientale, cele mai fine ingrediente și sosuri sunt preparate ca la mine acasă, dupa rețetele originale și numai cu condimente naturale, aduse direct din Turcia. Fie ca alegi shaorma, kebab, falafel sau alte meniuri, vei descoperi aromele orientale și savoarea mâncărurilor pregătite de mine cu atenție și dedicare.Să vă povestim câte ceva despre mine. Ma cheama Gelin Amet, m-am născut în Turcia și am copilărit printre tarabele cu mirodenii, un loc exotic și pitoresc de care mereu imi voi aminti cu plăcere și nostalgie.

Secretele bucătăriei turcești le-am deprins de la tatăl meu, Osman Amet, precum și de la alți iscusiți bucătari cu care am lucrat în cele mai renumite restaurante din Istambul și Urfa. Gastronomia pe care am invățat-o de mic copil are rădăcini otomane, vechi de sute de ani,cu influențe orientale care te vor cuceri cu ingredientele originale și mirodeniile exotice.

Te invit așadar într-un cadru elegant să descoperi bogația și varietatea bucatelor turcești, iar serviciile de calitate, personalul amabil și prietenos te vor face să te simți servit si respectat ca un adevărat sultan, asa cum numai noi știm sa tratăm clienții care zi de zi ne calcă pragul restaurantului nostru.

Sultan Suleyman

 

Program

Luni - Vineri: 10:00 – 22:00

 

Raporteaza
ID Companie: 904

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: