Caracteristici:

Detalii Companie:


Fotografia, “a desena cu lumina” este arta de a capta intr-o imagine statica evenimente, persoane, trairi si emotii.

Magic Eye Studio ofera servicii Foto-Video pentru a imortaliza cele mai importante momente din viata clientilor nostrii.Fie ca este vorba de Nunta, Botez sau orice alt eveniment, noi il transpunem in imagini menite sa-i transforme istoria in nemurire.

Prin intermediul artei fotografice Magic Eye Studio urmareste sa surprinda frumusetea detaliilor prin zambete furate, lacrimi de bucurie si mici gesturi ce fac posibile instantanee unice si irepetabile folosind cele mai bune unghiuri si lumini ce dezvaluie emotii si trairi de o intensitate maxima.

Din cunostintele acumulate in sute de evenimente la care am fost martori in spatele aparatelor foto si a camerelor de filmat, am inteles ca fiecare client are dorinte si asteptari diferite. Astfel am imbinat profesionalismul si experienta noastra cu perspectivele clientilor realizand fotografii ce tind la statutul de arta.

Magic Eye Studio transpune fotografiile si in forma fizica creand  albume de diferite dimensiuni cu coperte personalizate din piele, aluminiu, panza si cristal si cu o calitate deosebita a print-ului.

Fiecare moment din vietile noastre este unic si irepetabil, de aceea noi ne oferim serviciile pentru a crea fotografii menite sa-i ofere eternitatea.

Raporteaza
ID Companie: 96

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: