Caracteristici:

Detalii Companie:


Baza noastra sportiva este situata in Iasi, B-dul Poitiers nr. 43 (vis-à-vis de Siraj). Cu o suprafata de peste 2000 m², imbinand materiale de constructie clasice cu cele moderne, arhitectul reuseste sa realizeze o constructie care sa imbine utilul cu placutul si sa imbie la exercitiu fizic, demonstrand totodata potentialul de dezvoltare a zonei. TEREN MINIFOTBAL Terenul de minifotbal beneficiaza de gazon de ultima generatie (monofilament), sustinut de un strat de granule ecologice ce ii confera o calitate deosebita. Odata cu folosirea terenului aveti acces la un vestiar modern si bine utilat, doua seturi de veste si minge de joc. BAR Cu o suprafata de peste 200 m², incluzand doua terase, este locul ideal pentru a urmari o partida de minifotbal. Un loc de relaxare situat la ultimul etaj al cladirii, amenajat modern in nuante de rosu si albastru, ofera o vedere panoramica asupra terenului.

 

Terenul de minifotbal beneficiaza de gazon de ultima generatie (monofilament), sustinut de un strat de granule ecologice ce ii confera o calitate deosebita, si de instalatie nocturna cu halogen metalic.

Odata cu folosirea terenului aveti acces la un vestiar modern si bine utilat, doua seturi de veste si minge de joc.

Langa teren aveti acces la parcarea privata si gratuita a complexului.

Raporteaza
ID Companie: 1272

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


FITNESS & AEROBIC
Sala de fitness si aerobic pastreaza aceeasi linie moderna a cladirii, fiind utilata cu echipamente performante.

TENIS DE MASA
In cadrul aceleiasi sali de fitness se pot face rezervari si pentru tenis de masa.

 

Sala de fitness si aerobic pastreaza aceeasi linie moderna a cladirii, fiind utilata cu echipamente performante. Clubul iti ofera programe de antrenament care se adreseaza publicului de toate varstele, de profesii diferite, indrumare generala si personala in ceea ce priveste realizarea unei diete sanatoase si corecte. Exercitiile sunt ordonate pe seturi, fiecare set avand un obiectiv precizat( pt abdomen, brate, coapse, etc).

Sala noastra va ofera si programe variate de aerobic, create special pentru fiecare zona sau grupa de muschi pe care doriti sa o lucrati. In felul acesta puteti alege exact clasele de care aveti nevoie si puteti adapta programul exact nevoilor dumneavoastra.

Exercitiile se executa pana la senzatia de oboseala musculara, de arsura in muschi.

Raporteaza
ID Companie: 1272

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Sauna este o camera mică supraîncălzită (70 - 90o), prevăzută cu bănci, ea easte alaturata studioului pentru fitness. Sauna poate fi folosită ca saună cu vapori care pot să conțină extracte diferite.

Sauna are un efect de călire a organismului contra răcelii, sau de ameliorare a unor tulburări neurovegetative. Ridicarea temperaturii corporale până la 39° C, are un efect asemănător cu cel al stărilor febrile, stare în care sunt omorâți agenții patogeni care nu pot suporta temperaturi peste 37 o.

Pentru a obţine rezultate, o şedinţă de saună ar trebui să dureze aproximativ 15 minute. Sauna ar trebui să cuprindă trei etape: una de încălzire, una de răcire şi cea de-a treia, de repaus. După faza de răcire, se recomandă un duş cu apă călduţă. Repausul se face într-o cameră învecinată, la o temperatură normală.

Ambientul placut al salii de sauna si masaj este completat de muzica ascultata in surdina si de esentele aromate si nu in ultimul rand de mobilierul existent.

Raporteaza
ID Companie: 1272

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: