Caracteristici:

Detalii Companie:


Echipa Stumphy va promite experienta unor clipe deosebite prin intermediul unei game largi de activitati: ursitoare botez, animatori petreceri copii, închiriere costume de carnaval, organizarea  de after school si ateliere de creatie. Ritualul ursitoarelor, programul animatorilor si costumele de carnaval vor aduce alaturi de dumneavostra atmosfera de basm, iar programul de after school si atelierele de creatie vor antrena copiii în activitati diverse, distractive si creative.

 

Dorim sa oferim elevilor un mediu potrivit pentru relaxare dupa programul scolar, suport în efectuarea temelor, în regim after school, precum si alte activitati educative si recreative de grup, în functie de optiuni. Toate activitatile noastre pun copilul pe primul loc si dorim sa cream un mediu primitor, cald, vesel, în care copii dumneavoastra sa-si dezvolte întreg potentialul creativ.

 

ATELIERELE CREATIVE DEZVOLTĂ LA COPII:

    - Spiritul de echipă
    - Autocontrolul
    - Capacitatea de a fi creativ
    - Capacitatea de a avea iniţiativă
    - Capacitatea de a lua decizii
    - Grad ridicat de adaptibilitate
    - Dezvoltarea şi consolidarea încre- derii în sine
    - Capacitatea de a defini şi rezolva o problemă
    - Capacitatea de a comunica cu uşu- rinţă cu semenii
    - Capacitatea de a-şi forma o gândire critică
    - Dezvoltarea abilităţilor de comuni- care interpersonală

 

Incercam să diversificăm permanent oferta pentru a veni în întimpinarea nevoilor copiilor dumneavoastra:

 

    - ATELIERE DE ARTĂ ŞI CREAŢIE
    - ATELIER DE ŞTIINTĂ
    - ENGLEZA
    - ATELIER "MICUL ACTOR"
    - AEROBIC

Raporteaza
ID Companie: 619

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Ursitoare

A fost odata ca-n povesti... au fost trei zâne ursitoare... frumoase, vesele si zâmbitoare.. si din palatul lor din nori îsi adunau magia... si coborând apoi în zbor îsi începeau ursirea... Urseau de bine si noroc, de dragoste si veselie, de frumusete, sanatate, urseau de fericire si multa bogatie..
Au fost odata.. si mai sunt si astazi, zânele ursitoare, la fel de vesele si joviale... ce sunt gata-ntr-o clipita... pentru o noua magica ursita...

Petreceri copii

Copilaria este vârsta jocurilor si a povestilor, a viselor si a celor mai încrezatoare sperante. Este vârsta în care îndraznim sa credem în eroi si în printese, este vârsta în care petrecerea aniversara se transfoarma usor într-o poveste. Animatorii Strumphy va pot fi alaturi în momentele speciale de sarbatoare din viata copilului dumneavoastra, fie ca este vorba de petrecerea lui aniversara sau de o petrecere tematica la gradinita, si vor aduce din minunatele povesti atmosfera de basm si voie buna prin intermediul minunatelor personaje.

Fie ca este vorba de Alba ca Zapada, printesa atât de iubita de copii, de Aurora, frumoasa printesa adormita, de Cenusareasa sau de Belle, succesul petrecerii este garantat. Jocurile antrenante, activitatile captivante, competitia, face-painting-ul vor face ca petrecerea sa fie de neuitat. Si poate cel mai important ingredient pentru reusita petrecerii este dragostea noastra pentru copii si dorinta noastra de a-i face pe micuti sa se simta speciali.


Suntem profesionisti în lucrul cu copiii si asteptam cu nerabdare sa ne alaturam petrecerii copilului dumneavoastra, pentru a-l face sa se simta cel mai important.

Raporteaza
ID Companie: 619

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: