Caracteristici:

Detalii Companie:


Filosofia noastra are la baza cerintele clientului, peste care brodam cu profesionalism experienta acumulata de-a lungul anilor. Serviciile noastre includ dezvoltarea site-urilor sau aplicatiilor web cu nivele diferite de complexitate, de la pagini simple de prezentare pana la solutii complexe de web design, cum ar fi: aplicatii eCommerce, comunitati virtuale online, aplicatii web pentru dealeri auto, dezvoltare portal web tematic.

Logo + Grafica + Slogan = Identitate web
Indiferent ca reprezinti o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este la fel de importanta. Aceasta se concretizeaza in logo-ul firmei, culori, motto, toate regasindu-se pe o multitudine de materiale promotionale.

 

Ce este optimizare web site?
Este un proces prin care se urmareste imbunatatirea calitatii unei pagini web si cresterea relevantei cuvintelor cheie pentru care se face optimizarea web. Avantajele optimizarii site-ului sunt multiple:
- sporirea numarului de vizitatori proveniti din motoare de cautare, acestia ajung pe site-ul dvs in urma unor cautari, deci sunt direct interesati de serviciile dvs.
- cresterea notorietatii serviciilor/produselor dvs

Raporteaza
ID Companie: 1653

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: