Caracteristici:

Detalii Companie:


Este de prisos sa va spunem ca un website reprezinta un instrument de marketing esential in dezvoltarea afacerii dvs, stiti deja asta. Totodata, este imaginea afacerii dvs si poate reprezenta un prim contact cu clientul. Iar cum prima impresie conteaza dintotdeauna, o sa avem grija ca prezenta dvs virtuala sa fie una “la patru ace”.

Mai intai de toate, ascultam cu atentie.Punem mare pret pe cerintele clientului, la care adaugam cu profesionalism experienta acumulata de-a lungul anilor. Serviciile noastre includ dezvoltarea site-urilor sau aplicatiilor web cu nivele diferite de complexitate, de la pagini simple de prezentare pana la solutii complexe de web design, cum ar fi: aplicatii eCommerce, comunitati virtuale online, aplicatii web pentru dealeri auto, dezvoltare portal web tematic.

Un website reusit inseamna mai mult decat a te juca cu niste programe de realizare a acestuia. In esenta, totul porneste de la o idee buna, impartita apoi pe diverse suporturi de comunicare, fie ca vorbim de un website in sine, de un banner sau de o brosura. Diferentiaza-te fata de concurenta... Coca-Cola sau Mercedes, Nike sau Audi, toate sunt marci care au facut istorie. Cu totii le putem recunoaste logo-urile dintre alte sute. Au un impact vizual puternic asupra oricui. La fel trebuie sa fie si imaginea companiei tale. Nu e deloc greu.

Daca vrei ca identitatea companiei tale sa fie usor de recunoscut si admirata, contactati-ne. Intr-un timp scurt, vei avea parte de un plus de imagine si te vei bucura de aprecierea clientilor si a partenerilor tai de afaceri.

 

Servicii

- Web design: site-uri de prezentare (HTML sau PHP), solutii de management al continutului sau solutii de comert online.

- Re-design, re-branding, imbunatatiri generale.

- Aplicatii web customizate.

- Optimizare pentru motoarele de cautare, marketing pentru motoarele de cautare, campanii sociale de promovare.

- Design grafic: logo-uri, carti de vizita personalizate, brosuri, flyere, cataloage etc.

Raporteaza
ID Companie: 19

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: