Caracteristici:

Detalii Companie:


Echipa noastra are cunostintele si experienta necesara pentru a gasi cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Noi te putem ajuta sa iti atingi obiectivele in mediul online. Arunca o privire pe site-ul nostru si contacteaza-ne pentru a vedea cu ce te putem ajuta.

 

1.0 IDEEA

Primul pas este gasirea unei idei, pentru asta intotdeauna stabilim o intalnire cu clientul sa intelegem exact ce isi doreste acesta si ce viziune are asupra proiectului.

Vom stabili impreuna care este cea mai buna varianta pentru a fi cu un pas in fata concurentei, fie ca e vorba de magazine online, site-uri de prezentare, blog-uri sau alt tip de website.

Daca aveti deja un site putem gasi solutii pentru imbunatatirea acestuia.


2.0 CONCEPTUL

Crearea conceptului e treaba pe care o facem in “laboratorul” nostru si unde ne punem la treaba toata creativitatea.

In functie de cerintele proiectului vom dezvolta doua sau mai multe variante de design pe care vi le vom prezenta si dupa caz vom face modificari pentru a ajunge la cea mai buna varianta.

Conceptul trebuie sa tina cont de nevoile clientului, de tendintele de piata si foarte important sa fie pe placul viitorilor vizitatori.


3.0 DEZVOLTAREA

Acum ca am gasit varianta de design e timpul sa il transformam intr-un website profesional. Ne retragem in “laborator” si ne intoarcem la termenul stabilit cu proiectul finalizat.

Inainte de lansarea site-ului ne asiguram ca acesta respecta toate aspectele stabilite dar si regulile importante pentru design (toate site-urile vor fi validate conform W3C).

Felicitari! Site-ul e pregatit sa se intalneasca cu clienti dumneavoastra.

 

 

Campanii Google Adwords administrate profesional

Acest tip de promovare va permite sa prezentati anunturi celor care folosesc Google pentru cautare. Anunturile vor aparea doar cand acestia vor cauta produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Veti plati doar cand acestia dau click si viziteaza site-ul sau cand acestia va apeleaza (optiune disponibila pe smarthpone).

 

Optimizare pentru motoarele de cautare

CE INSEAMNA SEO?

Abrevierea provine din limba engleza si provinde de la expresia “search enghine optimization” in limba romana “optimizare pentru motoarele de cautare”.

CU CE NE AJUTA SEO?

Traficul unui site se bazeaza in mare masura pe motoarele de cautare, un site optimizat va fi prezent in prima pagina atunci cand utilizatorii cauta produse sau servicii asemanatoare si astfel va atrage mai multi vizitatori.

CINE STABILESTE ORDINEA REZULTATELOR?

Motoarele de cautare folosesc o serie de algoritmi pentru a determina in momentul unei cautari care sunt cele mai relevante site-uri pentru expresia cautata.

Raporteaza
ID Companie: 932

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: