Caracteristici:

Detalii Companie:


Love to Dance este în primul rand o comunitate, un grup de instructori, asistenți, oameni ai scenei sau cursanți care, iubesc deopotrivă dansul, muzica, veselia, umanitatea.

Cel mai bine ne descrie numele școlii – Love to Dance… dragoste pentru dans! Toți instructorii noștrii sunt pasionați de ceea ce fac și susțin evoluția cursanților LTD cu tot sufletul și priceperea lor, atât la cursuri, cât și la orele libere de practică sau în timpul serilor de dans din cluburile de specialitate.

Indiferent că îți dorești să socializezi, să faci mișcare, să înveți o coregrafie pentru un eveniment special din viața ta, să oferi un cadou inedit unui prieten (cursuri de dans sau dansatori pentru un eveniment) sau chiar dacă dorești dans de performanță, Love to Dance este locul potrivit.

Love to Dance este prezentă în viața dansului din România de 7 ani, cu workshop-uri și show-uri la evenimente de profil din toată țara, dar și din stăinătate.

Ne-am gandit și la companiile care își prețuiesc angajații și care doresc să vină în întâmpinarea lor cu diferite promoții, astfel că, pe acest site, avem o rubrică specială pentru companii, care conține ofertele la care ne-am gândit noi; în cazul în care aveți alte variante de colaborare, suntem deschiși și așteptăm să ne contactați.

Dacă știi că îți place să dansezi, crezi că ți-ar plăcea să dansezi sau pur și simplu vrei să încerci să dansezi, (cine știe? Poate descoperi o nouă pasiune!) te așteptăm la cursurile noastre de Salsa LA și NY, Bachata, Cha-Cha, Rueda, Merengue, Tango Argentinian și Vals Vienez.

Raporteaza
ID Companie: 2881

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: