Caracteristici:

Detalii Companie:


              Oricine alege tamplaria METROPOLIS are garantata tehnologia de varf, precum si toate avantajele pe care le confera o marca de prestigiu - Salamander. Toate produsele METROPOLIS intrunesc standardele de calitate europene. Testarea acestora se bazeaza pe situatii reale din viata de zi cu zi si face parte din promisiunea METROPOLIS de a oferi un design functional si calitativ, la un pret redus.

 

                              Gama de produe:

      -   ferestre:design 2D, design 3 D, feronerie, armatura, garnituri, geam termoizolant

      -   usi: de intrare, de interor, glisante si armonice, de garaj

      -   balcoane

      -   plase de insecte

      -   obloane

      -   rulouri exteriore

      -   service termopane

           Utilizăm în procesul de fabricaţie profile Salamander, extrudate şi înfoliate în Germania, în inima Bavariei. Armătura din oţel zincat de minim 1,5 – 3 mm. Feroneria - Maco MultiMatic, fabricată exclusiv în Austria, configurată pe fereastra1 cu un nivel de echipare cu toate opţionalele incluse: ridicător de canat, piese acţionare eronată, microventilaţie, blocatori siguranţă etc.

          Calitatea unei ferestre este dată atât de materiile prime, cât şi de o prelucrare conform standardelor. Oricine alege produsele marca fereastra1, are garantată tehnologia de vârf, precum şi toate avantajele pe care le conferă o marcă de prestigiu – Salamander.

          Montajul este realizat de profesionişti cu experienţă, cu scule şi accesorii atent selecţionate după o reţetă de succes. Profesionalism şi promptitudine garantate!

                                      Convinge-te de calitatea prelucrărilor noastre vizitându-ne la una din fabricile din Roman.

 

Raporteaza
ID Companie: 292

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: