Caracteristici:

Detalii Companie:


Social Gym este primul club non-profit de fitness si aerobic din Romania, deschis in zona Hala Traian din Bucuresti ce pune la dispozitia membrilor sai programe de fitness personalizate in functie de varsta, nivelul de pregatire fizica, dar ṣi de obiectivele si motivatiile fiecaruia.

Social Gym este o structura de economie sociala competitiva ce actioneaza pe piața ca un prestator de servicii din economia clasica, avand insa patru direcții diferite de actiune sociala pe care le manifestă concomitent. Dincolo de sustinerea si implementare diferitelor proiecte sociala, comunitatea si socializarea sunt alte 2 componente esentiale ale clubului.

La Social Gym vei gasi intotdeauna un antrenor dedicat rezolvarii tuturor problemelor si nevoilor tale in ceea ce priveste stilul tau de viata. Impreuna veti stabili cel mai bun program de fitness sau spinning, astfel incat sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Fii la curent cu evenimentele tematice pe care le pregatim pentru pasionatii de sport. Pe langa distractia si energia de care te poti bucura pe durata claselor speciale, evenimentele noastre vin cu numeroase surprize, fie ca este vorba despre promotii sau cauze sociale pe care le sustinem cu ajutorul tau.

Raporteaza
ID Companie: 3093

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: