Caracteristici:

Detalii Companie:


Pensiune clasificata la 4 margarete , situata la iesirea din orasul PIATRA NEAMT spre BICAZ pe DN15 la km 5 , la doar 10 minute cu auto de centrul orasului . Avand 7 camere double , 7 camere matrimoniale  , internet non-stop si telefon cu acces international ,mobiler clasic, deschisa in cursul anului 2010, intr-un ambient primitor tipic grecesc. Deasemeni pensiunea va sta la dispozitie cu sala de conferinte pentru 40 persoane .

Program receptie zilnic 07.00-23.00

Camerele spatioase, moderne si relaxante sunt dotate cu climatizare, mobilier clasic, tv, internet gratis, cabina dus si bideu. Pretul unei camere incepand cu data de 15 octombrie 2014 este de:

      -  120 ron/zi - single

      -  140 ron/zi - double

Preturile contin TVA si taxa hoteliera.

Mic dejun - 20 ron/persoana

Copii 0-6 ani gratis in camera cu parintii .

Nota: Preturile pot suferi modificari !!!

Raporteaza
ID Companie: 331

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


        Cu o arhitectura deosebita , Pensiunea Calul Troian Piatra Neamt va sta la dispozitie cu restaurantul pensiunii cu o capacitate de pana la 100 de locuri . Deasemeni Pensiunea Calul Troian Piatra Neamt dispune de o terasa de 36 locuri si salon pentru mic dejun.

        In restaurantul de la Pensiunea Calul Troian Piatra Neamt puteti servi atat mancaruri romanesti traditionale cat si meniuri din bucataria internationala .

Program restaurant 08.00-22.00

Raporteaza
ID Companie: 331

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: