Caracteristici:

Detalii Companie:


Master Escape Room este un concept de divertisment nou, interactiv şi educaţional, creat pentru persoane inteligente gata să facă faţă cu succes unor provocări mintale inedite şi interesante, ce implică o evadare reală în echipă de 2-4 persoane (familie, prieteni, colegi), dintr-o cameră anume, în doar 60 de minute. Echipa trebuie să-şi folosescă logica, imaginația şi munca în echipă, ca să găsească obiectele potrivite, să descopere indicii, chei, coduri ascunse, să deschidă lacăte, seifuri, uşi secrete, pentru ca, în final, să evadeze.


Familie si Prieteni

Poți veni cu familia sau grupul tău de prieteni într-o experiență cu adevărat interesantă care o să vă apropie și mai mult relația. Dacă doriți o experiență unică și amuzantă nu rata oportunitatea de a face o rezervare.


Studenti si Elevi

Abia ai intrat la liceu sau facultate? Propune colegilor de clasă să participați la o serie de jocuri interesante și captivante care îți provoacă creativitate și dinamismul. Însă nu este ceva strict dedicat studenților și elevilor, încurajăm participarea cadrelor didactice. Ce spui domnule profesor?


Corporate si Teambuilding

Serviciile Master Escape sunt disponibile și pentru sectorul business din Iași. Surprinde-ți angajații cu o experiență unică și antrenantă. Luați legătura cu noi pentru oferta de preț.

 

Program

Luni - Duminica: 10:00 AM - 11:00 PM

Raporteaza
ID Companie: 954

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: