Caracteristici:

Detalii Companie:


Povestea Fabio Pizza începe în 2005 cu un Fabio în carne și oase – un italian care ne-a ajutat să punem pe roate această afacere de familie. Am pornit această aventură cu un scuter, cu noi pe post de livratori și cu câteva pliante puse în cutiile poștale ale celor care locuiau în zona Grivița, pe strada Mircea Vulcănescu. Eram, în total, 5 oameni, și visam cu ochii deschiși la planuri mari. Atât de mari încât astăzi “famiglia” Fabio Pizza numără peste 200 de persoane care trudesc zi de zi în 4 centre pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumiți – încântați chiar, sperăm noi – de ceea ce primiți atunci când comandați.

Am vrut ca Fabio Pizza să fie o experiență care să vă facă să spuneți “mai vreau!” și de aceea am avut o grijă deosebită pentru fiecare detaliu. Rețetele sunt originale, ne aparțin, sunt testate și răs-testate de oamenii noștri care au făcut sute, dacă nu mii de încercări înainte să vă pună la dispoziție meniul cu cele 42 de sortimente de pizza, salate și foccacia. Ingredientele sunt de cea mai bună calitate, nu am vrut să facem niciun compromis la acest capitol – am testat nenumărate tipuri de mozzarela până am găsit-o pe cea mai naturală, am schimbat furnizor după furnizor pentru prosciutto până am dat de gustul căutat, am probat am și uitat câte tipuri de făină până când am spus “asta este!”

Fugim de tot ce înseamnă aditiv, colorant sau conservant și nu punem pe lista de ingrediente nimic din ceea ce nu am mânca noi. Suntem fani ai produselor home-made – făcute ca la mama acasă, pe românește – și am vrut să se vadă asta și în oferta noastră: sosul pentru pizza este făcut de noi din roșii, busuioc proaspăt, usturoi și ulei extravirgin de măsline, pentru pesto respectăm o rețetă folosită în casele din sudul Italiei.

Dulciurile noastre sunt cu totul speciale – iar meritul este al lui chefului nostru de la divizia Dolci di Fabio care care s-a încăpățânat să le prepare cât se poate de naturale. Dezamăgit de ceea ce înseamnă acum industria dulciurilor – cu prăjituri obținute, deseori, din substanțe la plic – a insistat să facem lucrurile diferit. De pildă, producem singuri extractul de vanilie prin macerarea păstăilor în alcool timp de minimum 2 luni, aducem fisticul din patria lui – Bronte, Sicilia, preparăm tiramisu cu vin Marsala, ca-n rețetele originale.  

Ați observat că punem mare preț pe calitate și, automat, pe sănătate, așa că ne-am dorit să venim și cu o alternativă la sucurile din comerț (ne cerem scuze fanilor înrăiți, poate, totuși, dați o șansă și sucurilor naturale). Așa că, în curând, vom lansa colecția de juiceuri făcute zi de zi din fructe și legume proaspete în centrele Fabio. Am simțit că nu putem să vindem pizze și salate în care punem cele mai bune ingrediente lângă băuturi carbogazoase despre care știți cu toții ce spun medicii. La capitolul “planuri” mai menționăm un magazin cu produsele Fabio lângă centrul nou deschis pe strada Turda – lucrăm la niște sandvișuri cu totul speciale și la niște dulciuri memorabile. Și visăm să facem cât de curând pastele în centrele Fabio.

Nu ne considerăm perfecți, nici vorbă. Doar încercăm, zi de zi, să fim tot mai buni. Căutăm mereu să îmbunătățim experiența Fabio și prețuim fiecare feedback pe care ni-l dați. Vă mulțumim pentru laude și mustrări, pentru critici și complimente, pentru că ne-ați ajutat să fim unde suntem astăzi.

Echipa Fabio Pizza

Raporteaza
ID Companie: 1969

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: